Beoordelingen van Yum Burger Almere

Recente recensies van Yum Burger Almere

4 sterren na 26 reviews

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, volgens afspraak geleverd. Zó lekker dat je dit wel iedere dag zou willen .....

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij yum burger besteld. En het was lekker. en op tijd was het eten bezorgd.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik plaatste de bestelling om 21:41 uur, de bezorgindicatie was om 22:30 uur, maar uiteindelijk werd mijn bestelling pas om 23:15 uur bezorgd! Tegen die tijd was het eten echt koud, niet warmlauw, maar koud, én de frietsaus waarvoor ik wel betaald heb zat niet in het pakket! Slechte ervaring.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Kwaliteit goed en bezorging punctueel

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers zijn een regelrecht succes op onze afdeling. Het is het wachten waard, ze smaken heerlijk. Wel een puntje van kritiek; We ontvingen 2 x geen servetten, is echt een gebrek

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De giant burger was echt lekker en het was echt GIANT! Heerlijke grote burger! Top tent echt een aanwinst voor almere! Ga zo door

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorger kwam en had geen wisselgeld mee en toen keek ik naam me cola en toen was het een zero wel jammer want normaal heb ik niks te klagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een beetje lang

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verwacht niet te veel van het eten er word niet veel liefde in gestoken, je krijgt letterlijk hoe het word omschreven.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Las vegas burger menu besteld. Was lekker. Voor herhaling vatbaar.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Langer dan 1 uur gewacht op bezorging.. eten was wel lekker

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen hier vaker. Prima kwalitiiet en goede snelle bezorging

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De best!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service! Probleempjes werden snel en goed verholpen. Bezorging was snel en vriendelijk Eten was heerlijk

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, een goede prijs kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar👌

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel slecht, bestelling niet compleet ,geen bezorger meer dus niks meer nageleverd

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou mooi zijn als er bij de burgers staat wat voor ingrediënten erin gaan. Bv kaas, sla, soort saus etc. Nu is het volledig gokken op basis van de naam. Wij hadden daardoor wellicht een verkeerde verwachting bij wat we hadden besteld.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hotdogs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was oud en afgekoeld. Kroketburger waren twee kroketjes op een broodje. Zeg dan broodje kroket ipv burger. De bezorging liet op zich wachten heb bijna 2 uur gewacht om dan oude, afgekoelde friet te krijgen. Voor mij was het de eerste keer en tevens laatste keer dat ik bij jullie bestel. Jammer

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers! Als verassing (voor mijn verjaardag) heb ik er ook nog eens een gratis stuk taart bij gekregen! Lief gebaar :) Super bedankt!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als suggestie op de site aangeven wat er op welke burger zit, dat was nu vrij onduidelijk. Verder super lekker!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger en netjes op tijd bezorgd

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipnuggets waren jullie vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper lekker twister friet ook lekkr knapperig burger was goed klaar gemaakt